Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Odefinerbart vattendjur

 

Det är något som vill komma ut, en känsla av något slag.
Vet inte riktigt vilken, eller vad,
men den tränger ut ur sprickan.
Sprickan som den själv skapat i sin känslomur,
kanske?
Går det att definera något odefinerbart,
så vill jag gärna försöka...
skrattretande, sprattlande försök,
som ett vattendjur på land ungefär.
Sprattelsprattel, haha.




Övriga genrer av VampyrÄngel
Läst 318 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-02-23 22:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

VampyrÄngel
VampyrÄngel