Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"Om du tar dej tiden"


”om du trycker Din kanyl i min ven..
om du tar dej tiden att hitta en fungerande ven
på min trasiga och sargade kropp..
.om du tar dej tiden att hitta och dra ett svar i min ven..
om du tar dej tiden att trycka i mig lösningen av Dej.
Tar dej tiden att låta mitt blod blandas med ditt
.Då är jag Torsk för evigt!.Då är du mitt heroin..
Mina Ord,Min mening,mitt språk !Copyright Me-09




Fri vers av WhiteTrashBastard
Läst 223 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-02-24 14:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

WhiteTrashBastard
WhiteTrashBastard