Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det här handlar om min dolda vrede jag bär som nu börjar få luft och komma ut 


JAG ÄGER

 

 

jag kände på den

kände på min

egen ilska

Jag våga känna

Min vrede

Jag äger

Mig och min

Vrede

jag vågade

Känna på den

Suget i kroppen

stegen som trampar hårt

kroppen rör sig bestämt

jag vet vad jag vill säger den

Rösten säger förbannat jag är arg

Jävla idioter ut ur min kropp

Jag bär bara mig själv

Livet bär mig 




Fri vers av Fånga dagen
Läst 444 gånger och applåderad av 25 personer
Publicerad 2009-02-24 17:21



Bookmark and Share


  Ordregnspoeten
Ibland slösar vi säkerligen en massa energi i onödan på att vara arga på sådant som det inte går att ändra på.
2009-02-28

  Anders P H
Ja, go for it!
Vreden är varm såsom kärleken.
2009-02-24

  Ewa Flower
Känner lättnaden i att uttrycka vreden! Bra skrivet!
2009-02-24

  Suzy med punkterna
En stark kvinna bakom en stark text!
2009-02-24

  Eaglemountains VIP
Starkt att hitta sin dolda vrede, och få ut sina känslor!

Starkt skrivet!
2009-02-24

  Christopher Constantinos Bernardi
en väldigt bra dikt med stor betydelse
jag ger dig stående ovantioner
2009-02-24
  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen