Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
men


Du är inte tjock



Jag väger 3 kg mer än dig, jag är en decimeter längre
Jag äter hälften av vad du gör
tränar lika mycket
Jag får ångest när jag äter sötsaker,
mår psykiskt dåligt om jag äter tills jag blir mätt

Så hur fan tänker du när du får det att låta som om jag är onyttig?
Hur fan kan jag vara den som är tjock?

Tänk på vad du säger.
Dina försök att göra digsjälv mer värd
kan sluta med att jag går under.




Fri vers av seriöst störd
Läst 603 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-02-24 18:23



Bookmark and Share


  Ulf Popeno
Jag är hemskt ledsen, men det kan också vara jag. Jag är hemskt ledsen, för jag förstår dig. Jag är hemskt ledsen för att vi känner så här.
2009-02-24
  > Nästa text
< Föregående

seriöst störd