Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En Ödets Virveldans

Kom så virvlar vi
Ja, kom så virvlar vi runt,
runt, runt
ut i natten in i mörkret
Ja, vi virvlar runt
tills vi inte längre ser
vart vi virvlar någonstans
Vi virvlar
Ja, kom vi dansar
låser in tankarna där hemma
så de inte kan komma ut
Kom, kom!

Vill du leka
vi leker ödet
ödet
kom så ser vi vad händer
vad finns
Kom vi slutar tänka
kom vi virvlar
virvlar




Fri vers av Konnichiwa
Läst 138 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-02-24 20:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Konnichiwa