Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kyrkogården Alla Glömde

På kyrkogården alla glömde
kastar en nymåne skarpt
sitt dimmigt kalla ljus
över de bortruttnande stenarna

Sitter med armarna runt knäna
minns
vid en ruttnande sten
bortglömd där på kyrkogården
alla glömde




Fri vers av Konnichiwa
Läst 158 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-24 20:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Konnichiwa