Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För Lågan Minskar

Möter döden där framme
öga mot öga
vår framtid som vi alla
envist blundar för

(eller envist klamrar
oss fast vid)

Jag ser hur världen försvinner
tynar bort
medan allt färre ser
eller märker

De som trots allt inte
har samma dimmiga syn på universom,
som försöker vara ljus i tillvaron
blåses hänsynslöst
ut
och den innan så klara
lågan
minskar för varenda gång

för varenda gång
minskar
varenda gång
för lågan minskar




Fri vers av Konnichiwa
Läst 146 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-02-24 20:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Konnichiwa