Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Men solen, kan du inte spräcka molntäcket?

Jag vil tända månen
och vill att dess blåa,
hänsynslösa ljus
ska lysa upp min väg

men natten är molnig

(Och Solen, du vet att
det bara är du som kan
tända månen)

Men stjärnorna då
Kan ingen tända stjärnorna
en för en
Så många och klara,
borde de inte klara av att
spräcka
molntäcket

(Men Solen, du vet att
det bara är du som kan
spräcka molnen totalt)



*
Det är den mörkaste natt
vi behöver dig som mest
*




Fri vers av Konnichiwa
Läst 185 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-02-24 20:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Konnichiwa