Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gudinnans spegelbild



När jag stod framför Dig
kunde jag faktiskt se

Gudinnan i Mig

I ett kort ögonblick
såg jag vad du såg

och insåg vad det
var jag fick

Vilken gåva att få se
spegelbilden av mig
så sällsamt le inuti dig




Fri vers av SeXara
Läst 182 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-02-25 16:21



Bookmark and Share


  Cosmic Johanna
Det är vackert med djupa speglingar

som vi kan se i varandras ögon.

liksom i dina dikter.

Det är levande konst som ger plats

åt det inre att expandera.

applåder till gudinnan i dig!
2009-02-25

  L Patrik W Johansson VIP
En ockult liten dörr du öppnat där i en kort text
det är därför man aldrig ska umgås med de som ser ner på en, allrahelst om det är människor man uppskattat innan som i släkt mm som tror de kan ha makt över en annan människa men i själva verket så gör de som ser ner på en det misstaget att de i sin egen reflektion blir mindre i ens ögon

filosofiskt svammel du kan kikna till vid téet/kaffet/vinboxen
;)

Oh and I licked the text...I mean liked it

Be well,
LPWJ
2009-02-25

  Maria Natasja
"Vilken gåva att få se
spegelbilden av mig
så sällsamt le inuti dig"

Väldigt snyggt!
2009-02-25
  > Nästa text
< Föregående

SeXara
SeXara