Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
älskade kusin


Du är borta nu.



Du är borta nu

och jag kommer aldrig mer att få se dig.


Det kommer inte alls bli något till våren nu,


varför fick jag inte se dig när du var svag.


Nu är det alldeles försent.


De sista orden till dig,kom aldrig iväg.


Eftersom jag var lat.


Hoppas att du vet,


att jag tänkte på dig varje dag ändå.




Övriga genrer av Ivy-Jean
Läst 181 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-25 19:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ivy-Jean