Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Rim-mani


Provokation som stör


Orden som förför
Smekningarna som berör

Begäret som förgör
Provokationen som stör

kroppens alla slumrande joner
hudens erogena zoner

Den lesbiska fantasin
tankarna som föder manin

att smeka mjuka kvinnobröst
att tillåta kåtheten en röst

som viskar mellan darrande lår
min mun och min tunga erfaret
kittlande över kvinnligt pubishår

Lekfullt bejakande över naken längtan
Kärlekfullt vaggande in i förväntan

när jag kysser dig hela vägen
och tränger in i dig med enträgen

passion som bränner inuti dig
och blåser vettet ur huvudet på mig





Fri vers av SeXara
Läst 212 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-02-25 19:40



Bookmark and Share


  L Patrik W Johansson VIP
Viva la Femme

ditt "nya" namn verkar inspirera
men nu kallade jag dig så långt innan du tog det
;)

Be well,
LPWJ
2009-02-25
  > Nästa text
< Föregående

SeXara
SeXara