Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur fan kan man beskriva det här.


Finns det något svårare

än att skriva ner en sorg så stor.


När det inte finns ord

som beskriver det brännande innuti

det som svider och så det andra.


Ångesten och att förtränga


och stänga inne det som mest behöver komma ut.


Undrar om syster din mötte dig,


hämtade dig.


Inbillar mig det iallafall.



Får väl vara glad över att haft dig här ett litet tag.


Är den korta stunden, ett helt liv,


värt den smärta som kvar blir.


När den mörkaste natten aldrig mer blir till dag.




Övriga genrer av Ivy-Jean
Läst 191 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-02-25 22:12



Bookmark and Share


  Ulf Popeno
Det är en väldig utmaning. Känslan ska präntas på klossar vi kallar ord, knytas till allt vi känner och förstås av så många. Och det enda vi kan tolka är det vi känner igen hos oss själva.
2009-02-26
  > Nästa text
< Föregående

Ivy-Jean