Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

No. ?

glaciärer och hav
vid mina vrister
först försynt
sedan våldsamt – som lust -
höjer de mig över jorden
bär de mig på vågkammar

jag kysser ishavet

fastnar, fryser
blir hal, oantastlig
glimrande
perfekt
omänsklig

frost.




Fri vers av Execution Boy
Läst 283 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-26 10:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Execution Boy
Execution Boy