Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Parveln

Den lille parveln sprang som fan
att hålla jämna steg med pappa
Långt senare fattade fadern
att han borde saktat in.




Fri vers av Marlboroman/Hg VIP
Läst 407 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-02-26 14:45



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
ett av de tusende tjusande ögonblicken man får sig till livs med de små liven - mitt i prick
2009-07-19

  Maria Natasja
Mycket bra! Starkt och snyggt fångat, i bara några rader.
Mer behöver man ju inte måla ut sådanna här saker.
Ser det tydligt framför mig...
Pappan och pojken.Föreställer mig den lilla handen som sträcker sig efter hans.
Ser fotstegen...Ah, jag blir berörd av dina ord!

Väldigt bra skrivet!

Bokmärker!
2009-03-14

  Carola Zettergren
SNYGGT!...mycket ofta är det så...
2009-02-26
  > Nästa text
< Föregående

Marlboroman/Hg
Marlboroman/Hg VIP