Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag ser min sista levnadsdag

Jag ser min sista levnadsdag
studerar kallt dess anletsdrag
och ser, jag tycker om den

Så fri från envart obehag
blir den det sista av mitt jag
som jag trots allt ej nått än.




Fri vers av Marlboroman/Hg VIP
Läst 250 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-26 14:50



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Snyggt, att lära sig dö, först då kan man leva!
2009-02-26
  > Nästa text
< Föregående

Marlboroman/Hg
Marlboroman/Hg VIP