Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Obetalbar lycka


Vi ligger på ängen
där kärleken
omfamnar oss

jag lyssnar till
dina tickande hjärtslag
som värmer mig

ditt vackra leende
sprider glädje
och tänder upp
mitt inre ljus

tusen diamanter
finner jag
i dina ögon

du är så vacker
med mitt hjärta
i din hand




Fri vers av Roula O
Läst 272 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-02-26 22:42



Bookmark and Share


  Fredric
att ta ur ett hjärta innebär oftast död... Men trots detta skissar du upp denna paletten vackert med pigment av rött och njutbart...

(Gillar dock inte versalen på första ordet... Men det är jag...)

Men vackert!
2009-03-20

  Eaglemountains VIP
Och denna är så vacker, men även en spegling av DIG ,,,,,,
2009-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Roula O
Roula O