Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min själ är gjord av bitar

Min själ är gjord av bitar
komna ur snö och sot.
Likväl så lever jag och plitar
om allsköns levnadsskrot.




Fri vers av Marlboroman/Hg VIP
Läst 189 gånger
Publicerad 2009-02-27 07:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marlboroman/Hg
Marlboroman/Hg VIP