Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Barnförbjuden skrift


Jag känner dig här
inuti mitt fantiserande...

Jag känner dina andetag
hur du finner allt detta
så fascinerande

att vara omtalad och omskriven
i eldskrift som är barnförbjuden...

Jag känner hur du lockas
liksom publiken runt
poetinnans penna flockas

runt dessa kåta ord
som skrivs av mig
som kanske gör
andra kvinnor våta
men som är riktade till dig...




Fri vers av SeXara
Läst 238 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-02-27 13:19



Bookmark and Share


  L Patrik W Johansson VIP
Party Party ;)

Be well,
LPWJ
2009-02-28

    Calin
Nej men.. hoppsan .Där kom du på mig minsann;)
2009-02-27
  > Nästa text
< Föregående

SeXara
SeXara