Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så lite kan sägas

Så lite kan sägas
för allting är sagt
och det jag ville säga
är redan vederlagt
av de som kallar sig kloka.




Fri vers av Marlboroman/Hg VIP
Läst 148 gånger
Publicerad 2009-02-27 13:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marlboroman/Hg
Marlboroman/Hg VIP