Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varannan är jag född

Varannan är jag född att leva och gå.
Medan de andra är ett, är jag alltid två.




Fri vers av Marlboroman/Hg VIP
Läst 189 gånger
Publicerad 2009-02-27 13:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marlboroman/Hg
Marlboroman/Hg VIP