Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De synder jag begått, begick jag ensam

De synder jag begått
begick jag ensam.
Den kärlek som jag fått,
blev aldrig nog.
Jag tyckte det var tryggt
att leva ensam
men allt jag byggt
i ensamhet,
revs ned den stund du log.

De marker jag besått
jag sådde ensam
Beslut om stort som smått,
jag ensam tog.
Jag levde kanske skyggt,
som levde ensam,
för du blev flykt
ur ensamhet,
i stunden då du log.




Fri vers av Marlboroman/Hg VIP
Läst 262 gånger
Publicerad 2009-02-27 14:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marlboroman/Hg
Marlboroman/Hg VIP