Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den alkoholstinnade flykten vid trädgårdsbersån

Dina rosenknoppade kinder brände mot min kalla stålbringa
Kantstött jag stod på post vid dörrtröskelns välkomnade famn
Din nyfikna förföriska vidgade blick i sen morgontimma
Fick mig att smälta och önska att jag var din kraftfulla man

Morgonfrosten glittrade i min dolda hakspets skäggstrån
Där stod du, tog tag i min villrådiga darrande asplövshand
Tog mig från den alkoholstinnade flykten vid trädgårdsbersån
Denna karga frostiga man, smälte vid din åtrås önskeland

Jag vill ha dig. Jag vill. Du vill. Vi vill i minst en ändlös timma till.




Fri vers av Magnus Mojo Olsson
Läst 547 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-09-05 23:39



Bookmark and Share


  Smultris
Hoppsan så härligt skrivet...

Speciellt denna rad :
"Denna karga frostiga man, smälte vid din åtrås önskeland"

Wow...*Gillar massor*
2005-09-06

  Fredric
mysig.... It's amoure...
2005-09-06
  > Nästa text
< Föregående

Magnus Mojo Olsson
Magnus Mojo Olsson

Mina favoriter
Ner till sjön