Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
bara ord... och en tanke:-)


När järnskorna dras på

...är jag borta i diset

försvunnen för alltid

borta i ett annat land

bortom fantasins gränser,

och utan att skämmas

skulle jag säga;

"Jag älskade mitt gamla land,

nu älskar jag mitt nya,

och alla de som blev kvar,

jag önskar er lycka och välgång...!"




Övriga genrer av Henrik Svensson
Läst 230 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-02-27 18:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Henrik Svensson
Henrik Svensson