Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland gör det ont att bli äldre och förstå det man inte förstod.


Kallras

 

Oväntad smärta

i ett plötsligt kallras

 

Filmen från förr spelas upp

för min inre syn

 

Händelser

som berättats

blir hela i mig

 

Aldrig har jag känt

det så nära

 

Nu ser jag

vilka ni var

och är

nu

 

Jag sitter bakom dig

och mina tankar

smeker

dina i smyg

 




Fri vers av Ellen Vivelavita VIP
Läst 220 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-02-27 19:48



Bookmark and Share


  Roula O
Därför borde man leva och njuta för varje minut i sitt liv, för att inte ångra något. Ta vara på den goda tiden innan det är försent.
Fint skrivet!

*applåder*
2009-02-27
  > Nästa text
< Föregående

  Ellen Vivelavita
Ellen Vivelavita VIP