Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

marijuana

vi tänkte , ville vara
coola och prova något
nytt som
hasch
marijuana och
geléhjärtan

som om det vore en fin blandning så
satte vi igång skivan och
sången lullade runt i våra
hjärnor

i smoke two joints before i smoke two joints
and then i smoke two more

sublime var vårt favoritband (pga
låten) och vi knarkade deras texter och
tog en överdos av musiken
precis som sångaren i bandet gjorde... och dog

fast döden var ju inte vår slut-
destination

men vi satt i ditt rum och smyg-
tittade på varandra mellan blossen och
låtsades vara
coola och busiga men efter ett par bloss
till så släppte vi loss och maked love not
war och blev som figurerna i musikalen
"hair" ...

vi fick våra hjärtan krossade av
geléhjärtan




Övriga genrer av greajt
Läst 747 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2009-02-27 20:12



Bookmark and Share


  Linn G
Jag blir helt betagen av dina texter. Fantastiskt bra!
2012-10-07

  Robin V
Mycket bra!
2011-09-12

  edion
Ännu en skön dikt som man bara flyter igenom och önskar man vore där och då.
2010-03-29

  Suzy med punkterna
Snyggt upplagt med bra rytm
2009-03-22

  Subterranean
älskar ditt tempo! verkligen livfullt!! :D
2009-03-16

  Ove Aronsson
En överdos av musik är bättre än annan skit
2009-03-02

  Roula O
välskriven text, fint!
2009-03-01

    vemod
gillar denna mycket!
2009-02-28

  inutimonster
gillar tonen i den, och den flyter på bra
2009-02-28
  > Nästa text
< Föregående

greajt
greajt