Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårtor i ålderdomspläd

Skuldtyngda frukten av ett ruttnande äppelblomsträd
På gaveln av huset munhuggande i rusmynningstid
Sträcker du dina grenar som vårtor i ålderdomspläd
Smakar av förruttnelsens bjudna gamla äppelblomsvin
Och jag skulle säga nu
... som då
Min sköna just du
... älskade hör på
För jag kommer säga; Jag älskar dig även som oren!
Jag kommer säga; Vill du älska mig för allt?
Kommer jag då våga att få lägga min frukt i din gren?
Att få dina vidsträckta rötters svar smekfullt kallt?
Skulle du säga nu
... som då?
Mina älskade just du
... är skön att se på




Fri vers av Magnus Mojo Olsson
Läst 461 gånger
Publicerad 2005-09-06 02:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Magnus Mojo Olsson
Magnus Mojo Olsson

Mina favoriter
Ner till sjön