Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LET US COME



Let's come together...

right now

in sweet harmony

as lyrics say


Let's come togehter

with kisses soft as

the white dove's feather





Fri vers av SeXara
Läst 150 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-02-28 08:42



Bookmark and Share


  L Patrik W Johansson VIP
Säg ett klockslag haha

Be well,
LPWJ
2009-02-28
  > Nästa text
< Föregående

SeXara
SeXara