Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Grrr jag är ett lejon!

 

Grrr kom inte för nära jag kanske bits.
Men jag bits inte oprovocerat
så det nog ganska lugnt
förresten.

Grrr jag är ett lejon,
stor, stark och modig!
Mjau, men jag har en inre kattunge
precis som de flesta.

Grrr jag är ett lejon..
..haha nej jag skojar bara
men mitt hår är blonderat
till en lejonton.

Alla har ett inre lejon,
men ibland är kattungen den som måste få höras.




Övriga genrer av VampyrÄngel
Läst 315 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-02-28 14:32



Bookmark and Share


  JohnSilver
Va sött skrivet ^^
2009-03-02
  > Nästa text
< Föregående

VampyrÄngel
VampyrÄngel