Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Existerar redan




Hon skrattar och säger:

det finns redan



det har redan sagts





och klockan tickar,

- tiden går fort nu


så spring





spring så länge benen bär dig,

spring,

och spring så fort du kan


för tiden går,

- tiden går fort nu

















så tveka inte

















Övriga genrer av När vi blir strukturer
Läst 223 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-02-28 14:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

När vi blir strukturer
När vi blir strukturer