Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vasaloppsdag


Nyhetsdikt söndagen den 1 mars 2009

Den första mars med milda vindar känns helt rätt

att kalorier in ska ut bevisas nu på vetenskapligt sätt

i Vasaloppet 13.700 skidåkare går på tur

och stackars lodjur får ej plats i vår natur

© YM Bohman -09




Fri vers av Njord
Läst 140 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-03-01 09:57



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vetenskaplig metodik slaktar många "heliga kor" .. som det här med dieters verkan och att kalorier är det viktiga för viktminskning
2009-03-01

  vera gade VIP
Bjarne hade ju ett lo på tomten häromdagen- söder om Bråviken..
2009-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Njord
Njord

Mina favoriter
TILL ALLA PÅ POETER