Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Man ligger med skammen man skänkt

Man står där med skammen
Formulerad ståtlig pålkran
Sträcker sig ut i frihamnen
Skrävlar som ålkarln

Men när allt rinner ut
Kranen har vänt och sänkt
Är man liten och tom till slut
Man ligger med skammen man skänkt




Fri vers av Magnus Mojo Olsson
Läst 434 gånger
Publicerad 2005-09-06 14:36



Bookmark and Share


    Hedda
Fantastisk!
2005-09-19
  > Nästa text
< Föregående

Magnus Mojo Olsson
Magnus Mojo Olsson

Mina favoriter
Ner till sjön