Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett skämt! Vad säger att inte titlarna på böckerna i bokhyllan kan bli en dikt? Det gäller bara att sätta dem i rätt ordning!


Boktitlarnas poesi

Drottningen vänder blad
i den larmande hopens dal.
På spaning efter den tid som flytt.
Tillsammans är man mindre ensam.

En berättelse om kärlek och mörker.
No bed of roses.
Gräset sjunger
ett brustet halleluja.




Fri vers av Annika J
Läst 245 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-03-01 17:28



Bookmark and Share


    Monica Kvist VIP
Jätterolig idé. Jag gick till närmaste bokhylla, men mina böcker verkar stå på fel ställe. Facklitteraturen bjöd inte på någon poesi.
2014-02-18

  Monika A Mirsch VIP
fantastisk idé - tack - skall ta fram den alltid när orden tryter mig - tack!

Apropos
Hundra år av ensamhet
Torntuppen
Lyssnerskan
Resan hem

tur att jag fick börja med det samma
2009-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Annika J