Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

inblick i Eden

 

 

 

Nere i the Village, där Dylan blev en clown

Där skrubbar hororna underlivet med hummer

Just där är klassklyftan inte djupare än en kreditkortsslip

 

It´s an American dream number 115




Övriga genrer av theperna
Läst 244 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-03-02 05:19



Bookmark and Share


  lyckeli
snygg egg på denna

thanks
2009-03-12

    Melona
Jag gillar den här

hummerskrubbandet, shit vilken scary bild jag får av det/den alltså... måste göra ont och jag undrar så förbannat: varför gör de det?! Havets guld mot havets guld?! Är det så tanken är,

kreditkortsslipen är talande, bildlig och sann, fan...

Du och så Dylan, fint detta. Du skriver bra, synd inte fler läser dig,
jag ser alla människor som clowner emellenåt... fast ibland låter man andra vara dem åt en...
2009-03-06
  > Nästa text
< Föregående

theperna
theperna