Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ATT FLY FRÅN SITT EGET JAG

Jag flyr från det som räds mig idag,
flyger mot tindrande stjärnor.
Jag drömmer mig bort utan dina slag,
dit där den flyktande drömmen bor.

Om vi inte finner oss själva så hur ska vi då,
orka finna den som kärleken ger.
Hur ska vi orka stanna och inte av rädsla gå,
när vi inser att vi alla måste ge så mycket mer.

kärlek
dröm
lycka

En lek
så öm
kan man tycka.

Men jag orkar inte leka ensam längre...




Fri vers av CRAIDLARN
Läst 195 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-02 09:16



Bookmark and Share


  greajt
alltså , den här var bara så fin
tycker jag
och ja, vem vill vara ensam i kärleken?
2009-03-02
  > Nästa text
< Föregående

CRAIDLARN
CRAIDLARN