Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Apropå min eviga kamp för viktnedgång, den kamp som jag delar med många kvinnor


Ack om...

Ack om jag vore ett dun så nätt,
jag skulle flyga iväg så lätt.
Jag skulle dansa och hoppa,
inget skulle mig stoppa.

Över stock och över sten,
springande med lätta ben,
armarna i luften opp,
flyga med min nätta kropp.

Nu är jag inte så ung,
mindre lätt, mera tung.
Kroppen stel och stum,
ryggen ond och krum.

Men själen ung och fager
kring hjärtat är jag mager
det bor en flicka i mitt bröst

som om det var någon tröst...




Övriga genrer av systeringer
Läst 295 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-03-02 15:36



Bookmark and Share


  Syrsan
Ungdomen lyser kring orden! Är hjärtat ungt så är själen ung och det visar du i denna rimmade önskan!
2009-03-02

  Tina Q
Läckert skuttande, dansande rim från flickan Systeringer!
Bra skrivet!
2009-03-02

  Berit Robin Lagerholm VIP
Visst är det en tröst
Skuttande dikt med lekande rim.
Fin
2009-03-02
  > Nästa text
< Föregående

systeringer
systeringer