Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Treversare i haikutakt


Haikuhetta


När det spritter till
då är erotiken där
och tänder lågan

Kroppen blir så het
blodet pumpas dit det ska
nu är vi redo!

Jobba, jobba på
full huggning, svetten lackar
vi kan pusta ut...




Bunden vers (Haiku) av systeringer
Läst 361 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-04-15 17:51



Bookmark and Share


  Karin E
*leeer*
Tack för läsning! :) BRA
2009-04-16
  > Nästa text
< Föregående

systeringer
systeringer