Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dagbok ur mitt liv, helt sann och dagsfärsk...det var den för ca 1,5 år sedan, då jag arbetade som ledsagare


Min träningsdag

Idag var vår synskadade vän inte pigg, därför blev det ingen ledsagning, alltså blev jag och min favoritarbetskamrat lediga att disponera dagen som vi ville.
Vi ville träna.
Klockan tio då lokalen öppnade hängde vi på låset, iförda jätteväskor med allt en kvinna behöver då hon ska träna; skor, mjuka byxor, halvsvettig t-shirt, pannband x2, liten bandana, liten frottéhandduk att ha på sitsen till motionscykeln så man inte får bassilusker, duschcreme, schampo, balsam, stor frottéhandduk att torka sig med efter duschen, kam, spray, läppstift, + massor med annat tjafs.
Efter omklädning och fniss över andra kvinnors nakna ändor, så kom vi till pinorummet. Två ”cyklar” bredvid varandra äntrades, massor med knapptryckningar så pulsmätaren visade frekvens som sa att vi var döda ibland och levande emellanåt. Vi cyklade i en halvtimme, sedan hoppade vi raskt (yeah right!) till gåbandet, där pustade vi ca en kvart, då var vi helt färdiga! Min kamrat hade för första gången beställt massagestol för oss båda. Vi gick in och skulle sätta oss i varsin stol... herregud, man kom ju inte upp i sitsen! Jag fick sätta mig på ”fotstödet” och åla mig upp i sitsen och till slut hade min rumpa hittat hem. Då gällde det att trycka på rätt knapp på fjärrkontrollen. Tja, det var väl bara att testa! Ojojoj, mina fötter klämdes åt, mina vader satt i ett knådande skruvstäd, mina lår likaså. Samtidigt började en sadistisk varelse mörbulta min ryggrad och min ländrygg för att slutligen mojsa ihop mina skinkor som en skrynklig pumpa.
Jag skyndade mig att trycka på en annan knapp och samma sak hände, fast tvärtom. Efter en stund med olika knapptryckningar, började det kännas gott, särskilt som jag hittat en knapp som gjorde att mitt underrede blev masserat med vibrationer, underbart!
Där satt vi i nästan femtio minuter och bara njöt. Men jag gissar att de som gick förbi utanför dörren undrade vad som hände därinne, då de hörde vårt fnitter, våra stön och andra underliga läten.

Efter en dusch, sökte vi upp cafeèt, tog en kopp kaffe och en stor krämbulle.
Jag älskar våra träningsdagar!





Övriga genrer av systeringer
Läst 334 gånger
Publicerad 2009-04-11 17:09



Bookmark and Share


  AjBi
HAHAHAHAAAAAAAAAA.... helt enkelt underbar! *skrattar kopiöst...*
2009-04-13

  Caprice! VIP
Det var väl det jag visste! Det är livsfarligt att beträda dessa inrättningar. ;-) Även om du till slut lyckades knappa rätt...
Tack för en underbar berättelse och dito skratt!
2009-04-11
  > Nästa text
< Föregående

systeringer
systeringer