Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I väntan på en biopsi


Oro och livsstyrka

I min hjärna är många O,
Oro
Ovisshet
Oglädje
Ointagning

Men där trängs även H,
Hopp
Hälsa
Hjortronplockning
Hela livet




Fri vers av systeringer
Läst 420 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-04-18 15:00



Bookmark and Share


    Bim
..och jag skickar lite humor....
2009-05-14

  Syrsan
Vad glad jag blir över alla H som finns! Dessa O ställer till det inom oss.
OMSORGEN och HOPPET skickar jag dig!
Kramar från syrsan
2009-04-18
  > Nästa text
< Föregående

systeringer
systeringer