Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DIT MINA DRÖMMAR BÄR MIG


Jag vill gå dit mina
drömmar bär mig
genom himlen
över havet

bortom horisonten
där jag ser dig

Jag vill bäras av vinden
och blåsa rakt igenom dig
tills du inte kan förneka
att du känner mig

Jag vill fyllas av min vördnad
och falla hudlös framför dig
Jag vill klä dig i min längtan
och storma inom dig

Jag vill smekas av elden
och känna gråten komma
samtidigt med mig




Fri vers av SeXara
Läst 220 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-03-02 18:52



Bookmark and Share


  Cosmic Johanna
En vacker poetsisk puls,

applåder!
2009-03-02

  Mona*
Tycker om!
2009-03-02

  Redeemer
Mycket vackra formuleringar!
2009-03-02
  > Nästa text
< Föregående

SeXara
SeXara