Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känner ingen ilska

 

sa hon

(jag betraktade henne länge, försökte utröna)

glansen i hennes öga återspeglade

(jag visste inte men anade)

 

vad känner du

(frågade jag när tystnaden ebbat ut)

 

en känsla kröp längs hennes kind
ner över halsen

(jag avvaktade)

 

något som liknar tomhet

 

hennes ord försvann bort som en bris

(men jag kunde ana spåren av dem)

 

som om de ristats i sten
där endast tiden, vinden och nederbörden
har mandatet att radera

 

mina ord förblev osagda

de fyllde ingen funktion

 

(jag höll henne länge tills hon dåsade till)

en liten stund av själslig ro

 

Vi andades

 

 




Övriga genrer av Nattviol
Läst 265 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2009-03-02 20:53



Bookmark and Share


  Lilla My* VIP
Så vackert du skriver här!!
Slutet är bara så rofyllt...att äntligen få andas ut tillsammans...efter...att fått veta...
2009-03-03

    johanni
Vackra rader
2009-03-03

  SeXara
Så vackert så det gjorde ont...
2009-03-02
  > Nästa text
< Föregående

Nattviol