Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Var lyhörd och visa hänsyn..


För de tystas viskanden


Blommornas doft
fångades upp
i hennes drömmar

för hon var
spårlöst
försvunnen
i mörkrets dimma
bland
döva själar

ångesten
höll henne
hårt
i sin famn

en skrämmande
känsla
av tomhet
följde henne


lugnet fanns där
på andra sidan
men avståndet
var
för långt

ingen hörde
hennes
röst

ingen kände
hennes
längtan

längtan
efter
frihet





Fri vers av Roula O
Läst 188 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-03-02 22:09



Bookmark and Share


  Aquarius
hon var spårlöst försvunnen i mörkrets dimma
ingen hörde hennes röst

lugnet fanns
men avståndet var för långt...


var lyhörd....

så bra skrivet!!!
2009-03-03

  Eaglemountains VIP
när ångesten håller en hårt i sin famn, när tomheten känns, när lugnet inte går att nå, trots att avståndet är kort och ingen ser, eller förstår, då längtar man verkligen till friheten. Fint återgett ...
2009-03-03

  Andrum
Fina rader som känns igen.
2009-03-02
  > Nästa text
< Föregående

Roula O
Roula O