Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Souvenirer

jag fick
inga vykort
inga sms

och trots att det var så
enkelt:
jag var kvar
du var borta
hade jag svårt
att föreställa mig

jag såg bara souvenirbutiker
och vykort
med dig inklippt
framför någon turistattraktion
men allt var bara
papper, klister, lim

du inte kom tillbaka med
någon ful modell av eiffeltornet eller lutande tornet i pisa
bara frånvaron
salt på huden
hud på huden

och jag hade inget
inte ens en jävla
plastsouvenir

det värsta var att jag saknade dig




Fri vers av Butterfly bullet
Läst 229 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-03-03 00:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Butterfly bullet
Butterfly bullet