Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
090224


Kalla vindar


blåser

livet har
för många
motgångar
just nu

obalans

och jag
behöver fyllas
med styrka

styrka att stå

och
stå ut



saknar din famn
platsen
där jag lever




Övriga genrer av vimmelkantig
Läst 291 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-03-03 12:42



Bookmark and Share


  dead_prez
älskar ditt språk
2009-06-02

  Blodros
Sista stycket står i sån bra balans med resten av texten.
och i orden går det att känna ensamheten och saknaden,( min tolkning ;)
2009-03-04

  the apache kid VIP
May strength come to you, and may you go from strength to
strength...apache
2009-03-04
  > Nästa text
< Föregående

vimmelkantig
vimmelkantig