Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill öppna mina ögon



Min mur är byggd

med stenar
från det förflutna

Omsorgsfullt har jag staplat
gråtandes har jag arbetat

i mörker

byggt sten för sten

Jag har lagt in min rädsla
mellan varje rad

med risk för ras

I gryningsljuset
har jag försiktigt
dragit mig undan

väntandes

på att nästa natt
lägga nästa sten

Så har jag byggt
staplat

i mörker


Nu ska jag ställa mig upp

möta gryningen



Jag vill se
varje sten


falla









Fri vers av Ylvavirvla
Läst 433 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-03-03 17:23



Bookmark and Share


  Hanni
fint o befriande!
2009-03-06

  Ronny Berk
så vältänkt och välformulerat ! med säker hands penna förmedlas känslor av rasande stenlagda murar, såtillkommer känslor som förs mot den ljusnande gryningens inbjudande framtider ! jag tycker mycket om den poesin, den berör mej...ja...
2009-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Ylvavirvla
Ylvavirvla