Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Leker med elden

Jag leker med elden
och du säger släpp tändstickan
men ingen bryr sig

det finns inget att bränna upp




Fri vers av Queen_of_me
Läst 187 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-03-03 19:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Queen_of_me
Queen_of_me