Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fönster

Jag tittar in,

när du tittar ut...

Vi alla tittar upp

när himlen faller ner

och sen ser vi inget mer

Nej, sen ser vi inget mer...

...genom själens fönster...

...ej heller spågummans glaskula

kan förutspå döden som inträffar

när du minst anar det...

...då hon ser igenom

din själs fönster....




Övriga genrer av Henrik Svensson
Läst 242 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-03-03 22:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Henrik Svensson
Henrik Svensson