Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag läser din dagbok...

ibland sent om nätterna ramlar jag in i ditt liv och tjuvlyssnar andäktigt till dina ord i cyberrymden. Det är skrämmande underbart att möta ditt sinne, så likt mitt eget, så olikt allt jag tidigare erfarit. Tokroligt, vemodigt, en resa från mig till dig till mig igen. Jag känner dig inte, men jag läser din dagbok - och förälskar mig...




Övriga genrer av Attimi
Läst 557 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-03-03 22:41



Bookmark and Share


  Leif Furstedt
Trotts avigsidorna med I-net, finns det tillfällen till njutning, andras tankar och funderingar.
Letar man så hittar man snart en flod av tankar och yttringar, något njutbart att läsa.
2009-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Attimi
Attimi