Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mixat


Nyhetsdikt onsdagen den 4 mars

Det känns mycket långt till våren när vi ingen värme får

asteroiden 2009DD45 flög farligt nära jorden i förrgår

är månne spektakulära konstyttringar egomarketing?

och att spara pengar utomlands kallas det skattesmitning?

© YM Bohman-09




Fri vers av Njord
Läst 277 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-03-04 11:51



Bookmark and Share


  UllaBritta
Värmen håller sig borta. Än behöver fåglarna sin mat.
Jag är väldigt intresserad av asteroider den som flög så farligt nära jorden i förrgår. När Ögat kanske.
Jag tänker på vad det var som orsakade att 6 milj eller var det miljarder människor som i fortiden försvann, var det en asteroid månne.
Man kanske skulle ta på sig hjälmen för gott.
Nej, från skämt till allvar. Vi vet nu att häromdagen var det en asteroid kanske 40-50 m bred, men vet vi riktigt, allvaret.


Hade jag haft pengar så hade jag nog inte satt in dom på min bank, med nästan ingen ränta alls.
Skattesmittning eller ej jag sparar mina pengar, där det är bäst behållning, här eller där. Det är frågan.
2009-03-06

  Susanne Ljung Adriansson VIP
Spännande det där med asteroiden. Det fick mig att läsa mera om den - så är det ofta med vetenskapsnyheterna i dina nyhetsdikter.
2009-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Njord
Njord

Mina favoriter
TILL ALLA PÅ POETER