Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
1.0


Finna sig


Ofärdiga vingslag
längs minnenas vägkant
kastar sina skuggor framför mina steg

På väg mot horisontens egg
ska min stjälk delas åt två riken;


Himmel - ta vad som dig tillhör
Hav - ge resten åt djupets asätare

 

 

 




Fri vers av Almagrundet
Läst 363 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-03-04 23:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Almagrundet
Almagrundet