Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KYSSAR AV STJÄRNSTOFT


En dag
ska jag gå
rakt in i solen
Och med min avfärd
ska allt vara glömt
allt förlåtet
och avslutat

En dag
ska jag simma
rakt ut i havet
Och med min sömn
ska allt vara slut
allt färdigdrömt
och uppklarat

Jag ska sväva
på vindarna
och förlora mig
i evigheten
drömskt
mot stjärnorna
hemåt vända
Med livets glödheta
minnen
i mina händer
och aldrig
återvända

En dag
ska jag vara fri
som fågeln
utan kropp
och utan sinne
Förenas med
ljuset
som födde mig
vara ett med
evigheten
som skapade
mitt minne

En dag
ska jag gå rakt
in i ljuset
Jag ska upplösas
i stjärnstoft
och spridas
med vinden
och kasta mina
slängkyssar
efter er
älskade själar
som valde att
vandra bredvid mig




Fri vers av SeXara
Läst 239 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-03-04 21:36



Bookmark and Share


  devilsangel
En underbart vacker text!
2009-03-05

  Ewa Flower
Otroligt vackert skrivit! Tack EWA
2009-03-05

  L Patrik W Johansson VIP
jag tror allt i livet är omvänt, it makes more sense that way
barnet skriker då det föds, dör i det tillstånd det var innan
Vi lever och när vi dör föds vi igen till det tillståndet vi kom ifrån
det är gammal indisk lära som säger Jorden är dödsplaneten, eller helvetet som katolikerna säger
Riktigt så pessimistisk är inte jag även om jag studerar vatikanböcker ibland
I svenska kyrkan har de ju bara en psalmbok...

tills dess har vi le petite mort och det är du ju bra på, sensuell och i kontakt med dig själv, det här var faktiskt en av de fem första sidorna jag såg här
Tänkte "Oj hon måste vara känd som skriver så mycket och så bra"
sen mailade du tillbaks när jag till sist vågade mig på en kommentar och du var ingen kallhjärtad kommersiell diva
bara en sensuell diva (gudinna)

kramar

Be well,
LPWJ
2009-03-04

  Cosmic Johanna
vackert om döden och det fortlevande genom stjärnstoften....
2009-03-04
  > Nästa text
< Föregående

SeXara
SeXara